Hoe gaan wij te werk

Het begint bij verstand en affiniteit hebben van de markt waarin uw bedrijf actief is.

Onze werk wijze

Dankzij onze aanpak kunnen wij snel reageren met een diepgaand inzicht in uw behoeften. Het begint bij verstand van, en affiniteit met de markt waarin uw bedrijf actief is. Wij doen een gestructureerd en persoonlijke intake bij uw bedrijf en brengen in kaart wat u nodig heeft als nieuw directielid of manager. Samen met u stellen wij het optimale profiel samen van de persoon die uw bedrijf nodig heeft, door een combinatie te maken van de harde eisen (opleiding, ervaring etc.) en zachte eisen (persoonlijkheid en fit met de bedrijfscultuur).

Onze ervaring en expertise zetten wij in om samen met u helder te maken wie en wat uw organisatie precies nodig heeft. Door onze kritische en open opstelling komen wij tot een diepgaande beschrijving.

Wij weten waar uw ideale kandidaat waarschijnlijk te vinden is en identificeren de juiste pool van leidinggevend talent. Wij gebruiken ons netwerk van connecties in de sector voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Dit is onderzoek op maat dat kandidaten vindt met de ideale fit.

Wij onderzoeken onze prospects grondig en benaderen alleen die met het sterkste potentieel. Vervolgens kwalificeren wij deze kandidaten aan de hand van informatie van derden en interviews. Wij stellen alleen die kandidaten voor die voldoen aan de vooraf gestelde voorwaarden. Wij voeren een formele beoordeling uit van kandidaten die in overweging worden genomen, waarbij wij werken in overeenstemming met uw beoordelingsmethode of maken gebruik van onze eigen beproefde methoden.

Na de selectie en plaatsing blijven wij in contact met u en de kandidaat en zijn wij beschikbaar voor alle nodige ondersteuning.

Op deze wijze komen wij samen tot een succesvolle invulling waarbij u, uw organisatie en de toekomstige medewerker een jarenlange waardevolle samenwerking tegemoet gaan.

Onze werkwijze puntsgewijs

  1. Vacature intake + cultuur
  2. Direct Search – file search – web search
  3. Shortlist
  4. Kennismakingsgesprekken
  5. Start & Begeleiding