Waarom AMA Executive Search?

Wij vinden de juiste kandidaat die bij uw organisatie past

Al bijna 26 jaar werkzaam in de Techniek & Industrie, en vanaf 2020 onder de naam AMA Executive Search zoeken en vinden wij de juiste directeuren, managers, senior management, techneuten of interim managers voor posities in de sectoren Techniek & Industrie. We werken voor verschillende soorten opdrachtgevers: van MKB, familiebedrijf tot multinationals in Nederland of het buitenland. De wereld waarin onze opdrachtgevers werkzaam zijn kennen wij goed.

Onze systematisch werkwijze en onderzoekende benadering van de markt maakt ons een van de top executive search bureaus in de Techniek & Industrie.

AMA weet altijd passende kandidaten te vinden tegen vaste tarieven en transparante voorwaarden. Dat geeft vertrouwen. Wij beschikken over een groot netwerk van managers en directeuren in de Techniek & Industrie binnen Nederland.

Executive search is meer dan slim technologisch werven het is vooral mensenwerk. Daarin onderscheiden wij ons.

Met andere woorden, wij zijn een executive search partner die zich inzet om slimmer te zoeken en u meer te bieden. Dat is precies waarom wij ingezet worden als strategisch business partner bij het zoeken naar personeel voor keyposities.

Bedrijven waarmee we samenwerken